WEN LONG CITY ZAANDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wen Long City Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 23:00 Heerlijk geten
24 mei 2024 om 21:26 Na lange tijd weer besteld, t eten kwam een half uur later dan geplanned. Vonden het ook erg vet, babi pangang magertjes qua vlees. Jammer, is niet meer als voorheen.
23 mei 2024 om 21:56 Zoals altijd lekker en royaal en goed van temp
22 mei 2024 om 23:00 Prima chinees voor de prijs. Snel bezorgd nix mis mee.
21 mei 2024 om 21:06 Ik had gebeld dat de bezorger rustig aan moest doen met dat extreme weer hij kwam 30 min later was geen probleem uit begrip.voor de situatie kreeg ik een zak kroepoek gratis nog bedankt daarvoor
27 apr 2024 om 20:58 Erg lekker !
20 apr 2024 om 20:06 Eten was goed helaas niet alle gerechten warm, bezorging een uur te laat
20 apr 2024 om 19:43 Bezorging was keurig optijd voor de geslecteerde tijd, het eten was vers en warm, er mankeerde niets aan zoals altijd gewoon goed.
14 apr 2024 om 0:26 De rijst in de nasi was erg oud en droog. Was niet heel lekker..
12 apr 2024 om 21:12 Wij vonden het niet lekker. Al het vlees was taai kregen het niet door. Was ook erg donker van kleur. De mini loempiaatjes waren slap. Er zat enorm veel olie in alles. Ik ga hier niet meer bestellen. Heb meer dan de helft weggegooid.
9 apr 2024 om 21:03 Wel meer besteld. Maar nu was het gewoon niet lekker de rijst was hard en geen smaak. En de for yong hai met ossenhaas waren denk ik de restjes met vet. Bah. gelijk laatste keer.
1 apr 2024 om 12:45 Heerlijk gegeten! Het was eerste Paasdag, maar desondanks keurig op tijd bezorgd en goed warm!